Z kabiny mladších žáků zazněl vítězný pokřik

13.09.2011 08:00

Bílé Podolí - Chotusice 5:1 (1:0)

Mladší žáci přivítali ve třetím kole okresního přeboru nedaleké Chotusice a po prvních dvou kolech, kdy hra nebyla špatná, ale na body to nestačilo, chtěli konečně uspět. To se jim po dobrém výkonu podařilo.

První půle byla poměrně vyrovnaná. Gól padl ze standardní situace – přímý volný kop – Šindelář trefil pravý horní roh branky z 12 metrů - 1:0. Hra domácích však byla ještě nervózní a neurovnaná. K tomu bylo šílené teplo a vysoká vlhkost vzduchu nepřidala na rychlejším tempu hry.

V kabinách o přestávce proběhla změna rozestavení a ošetření Natálky Hrubešové - nakopnutá pravá strana hrudníku (žebra).

Do druhého poločasu nastoupily malé kobylky s větší snahou, lepším pohybem a vůlí získat první letošní vítězství. Soupeře téměř nepustily k ohrožení naší brány, tak jak se tomu stalo v prvním poločase, kdy nás třemi zákroky podržel Ríša Linek (neustále se na pozici gólmana zlepšuje). Po deseti minutách jsme začali přehrávat soupeře ve všech směrech a svou snahu zúročili i krásnými góly! Trojice našich „holek“ zaslouží slova uznání, ale i celý mančaft pracoval na výbornou. V závěru ještě Šindelář nastřelil břevno a Bížové nebyl uznán gól pro ofsajd. Hosté snížili už jen gólem z trestného kopu 5 minut před koncem. Cigi caga znělo v kabině mladších žáků letos poprvé, ale naprosto zaslouženě.

Možná je třeba zvážit i změnu na postu trenéra, neboť svou premiéru úspěšně zvládl Ota Bíža a jako vedoucí týmu paní Hana Heřmánková.

Trenér Petr Heřmánek musel bohužel zastoupit rozhodčího, který byl sice na předzápas „B“ týmu delegován, ovšem nepřijel.

V příštím kole zajíždíme v sobotu 17.9. od 11:15 na hřiště do Malešova!

Branky: Bížová 2 , Hrubešová , Jurášová , Šindelář

Sestava: Linek – Šindelář , Horálek , Heřmánek – Bížová , Verunáč , Hrubešová – Jurášová (na střídání: Perner, Mareš, Černá, Tomíška)

 

Zpět