Zimní příprava je u konce, áčko sehrálo čtyři přípravné zápasy

22.03.2022 22:17

Zimní příprava na jarní část sezóny 2021/2022 byla v mnohém specifická. Podolští sehráli jen čtyři přípravné zápasy, všechny na přírodní trávě. Soustředění se kvůli covidové nejistotě opět nekonalo, ale bylo nahrazeno alespoň zintenzivněným programem v rámci jednoho tréninkového týdne. Jeden z přípravných zápasů soupeř na poslední chvíli odřekl, tak se konal trénink v Semtěši. Podolští zakončili přípravu s bilancí dvou výher a dvou porážek. Z posledního zápasu si několik hráčů odneslo drobné šrámy, a tak nezbývá než doufat, že do mistrovských zápasů se povede vše vyléčit a vstup do jara se oběma podolským mužstvům vydaří.

BP - Ronov nad Doubravou 3:0 (1:0)

Úvodní zápas zimní přípravy se hrál na Šrampouchu za silného větru. Podolští měli více ze hry, ale ujal se až Štočkův přímý kop těsně před poločasem. Ve druhé půli zvýšil Spáčil a v závěru upravil na 3:0 Doubek. Hosté měli také šance, ale dvakrát trefili tyč a zbytek pochytal Fojtík.

Branky: Štoček ml., Spáčil, Doubek.

Sestava BP: Fojtík - Skala, Kupka, Šálený, Weinlich - Tyšer, Tronchev, Štoček ml., Radovnický - Tomáš Švadlenka, Chmelař. Střídali: Spáčil, Jukl, Bíža, Doubek.

BP - Tupadly 1:3

Druhý přípravný zápas sehrály Kobylky proti čtvrtému celku okresního přeboru na hřišti v Potěhách. Po rychlé Tronchevově brance však převzaly iniciativu Tupadly a třemi brankami zápas otočily.

Branka BP: Tronchev.

Sestava BP: Staš - Skala, Šálený, Jansa, Weinlich - Tyšer, Trochev, Štoček ml., Radovnický - Doubek, Jukl, Fojtík. Střídání hokejově.

BP - Krakovany 3:2 (1:0)

V Krakovanech, které hrají okresní přebor na Kolínsku, šli Podolští do vedení díky brance Švadlenky po rohovém kopu. Druhá půle sice začala vlastním gólem na 1:1, ale pak se prosadil na zadní tyči Radovnický a následně přidal svůj druhý gól Švadlenka. Krakovany ještě v závěru snížily na konečných 3:2.

Branky BP: Švadlenka 2, Radovnický.

Sestava BP: Dastych - Skala, Kupka, Šálený, Jansa - Tyšer, Štoček ml., Kubát, Fejfar, Radovnický - Tomáš Švadlenka. Střídali: Tronchev, Jukl, Bíža.

BP - Suchdol 1:3 (1:0)

V generálce se Kobylky představily proti I.B-třídnímu Suchdolu na domácí půdě. I ve čtvrtém zápase se ujali vedení Podolští, tentokrát po chytré střele Štočka. Ve druhém poločase však byli lepší hosté, kteří se dokázali třikrát gólově prosadit.

Branka BP: Štoček ml.

Sestava BP: Dastych - Jan Švadlenka, Šálený, Jansa, Weinlich - Fejfar, Štoček ml., Tronchev, Radovnický - Tomáš Švadlenka, Bíža. Střídali: Doubek, Jukl, Fojtík, Kupka.

Zpět