Program na víkend - sobota i neděle plná fotbalu

19.04.2012 15:10

O víkendu 21. a 22. dubna hrají všechna podolská mužstva proti svým tabulkovým sousedům. O jejich důležitosti není sporu, o motivaci mají hráči postaráno, proto se i vy přijďte podívat na zajímavé zápasy.

A tým

První jarní porážku z Prčice bude chtít áčko odčinit v domácím utkání s Chotýšany, které je na programu v tradičním termínu v sobotu od 17 hodin. Na podzimní utkání v Chotýšanech (odkaz) nemají hráči dobré vzpomínky, v domácím prostředí však jsou Kobylky mnohem silnější a to budou chtít potvrdit i v sobotu. Sraz hráčů je v 16 hodin.

B tým

Podolské benago čeká jeden z vrcholů jara - utkání na půdě třetího celku soutěže Vrdy B. Určitě půjde o jiné utkání než na podzim, kdy Podolští jasně zvítězili (odkaz). Hraje se v neděli od 17 hodin, sraz hráčů je v 16 hodin na hřišti v Bílém Podolí.

Dorost

V neděli dopoledne přivítá dorost na hřišti ve Vrdech vedoucí tým tabulky Sázavu/Rataje. Čelo tabulky je vyrovnané, proto pokud chtějí dorostenci myslet na medailové pozice, musí bodovat. Hraje se v neděli v 10:15.

Mladší žáci

Mladší žáky čeká souboj na půdě Nových Dvorů. Je to soupeř, který má stejně bodů jako Podolští, takže hosté cítí šanci na bodový zisk. Hraje se v sobotu od 15:15.

Mladší přípravka

Prvního zápasu se dočká také mladší přípravka - v Bílém Podolí se v sobotu uskuteční turnaj za účasti domácího celku, Církvice, Vrdů a Nových Dvorů. Turnaj začíná v 9:30.

Zpět