Proti Suchdolu si Podolští vyzkoušeli přírodní terén

12.03.2012 10:10

Suchdol - Bílé Podolí 2:1 (2:0)

Na hřišti v Močovicích se poprvé na přírodní trávě (nepočítáme-li zmrzlý terén v Načešicích) představil podolský FC proti Suchdolu. V přípravě na podzimní část se zrodila remíza (odkaz), tentokrát zvítězili Suchdolští, když Kobylky v závěru vyrovnat nestihly.

V prvním poločase to byl Suchdol, který udával tempo hry, ale jeho převaha ve středu hřiště nevedla k ohrožení Beranovy brány. Na druhé straně hrozil hlavně Antoš svými trestnými kopy, ale obrana si dokázala poradit. V 35. minutě obešel Šimon tři protihráče a naservíroval míč před prázdnou bránu Švábovi - 1:0. Těsně před poločasem Šimona obrana znovu nedokázala eliminovat, znovu přihrál Švábovi a jeho "nepovedená" střela zapadla přesně k tyči - 2:0.

Druhý poločas začal stejně jako ten první skončil, ale Šváb hattrick odmítl. Hra se vyrovnala a Podolští začali ohrožovat bránu soupeře - Toman si sice položil brankáře, ale kličku doběhl až za brankovou čárou. Štěstí zkoušel z dálky Šilha, ale mířil vedle. Po pěkné kombinaci centroval Toman a Antoš v gólové pozici hlavou přestřelil. Kupka zase pálil pouze do brankáře, stejně tak střílel z besprostřední blízkosti Fejfar. Ujala se až akce v 88. minutě, kdy centr Šáleného dopravil hlavou do brány Semínko - 1:2. Vyrovnat už Podolští nestihli.

V zápase plném osobních soubojů si Podolští dlouho zvykali, ovšem v průběhu druhého poločasu se vyrovnali s tvrdostí soupeře i s nerovným terénem a dokázali si, že když se chce, tak to půjde. Do začátku mistrovské soutěže zbývá odehrát utkání s Přelovicemi, v jednání je zápas proti Třemošnici, který by se hrál v týdnu. O všem podstatném budeme včas informovat.

Branka: Semínko

Sestava: Beran (46. Nečas) - Toman, Semínko (46. Štoček), Mužátko, Svoboda (75. Šilha) - Fejfar, Zelený (78. Semínko), Antoš, Spáčil - Švadlenka (75. Kupka), Šálený

Zpět